Skip to content

Ommmmmm…

28 oktober, 2010

Den människa finns inte, som aldrig har suttit med blocket eller datorn framför sig och upplevt hur hjärnan stänger igen sina portar för dagen. Ibland måste man sakta ner för att bli effektiv. Skrivkramp är inget undantag.

Jag tänkte bara passa på att dela med mig av min favoritordbehandlare som egentligen inte består av särskilt mycket alls, men ändå lyckas vara delaktig i skrivandet. Det är inte helt enkelt att avgöra ifall OmmWriter är ett skrivprogram eller ett meditationsmedium, men ta en titt så förstår du.

Programmet är enkelt och minimalistiskt och fokuserar enbart på ditt skrivande. Det lockar fram kreativitet och blir på så vis nästan som en medförfattare – du vill inte lämna din text. Det är svårt att få en närmare skrivupplevelse utan att ta till penna och papper. Onekligen en aningen mystisk och dimmig romantisering av ordets trollbindande kraft, men tro för den skull inte att OmmWriter enbart är en copywriters våta dröm. Alla behöver vi ge vår kreativitet en skjuts emellanåt.

Känns det trögt att skaka igång synapserna? Testa att byta från ditt ilskna Word som hånar din skrivkramp, till OmmWriter som klappar dig på axeln och viskar att du kan.

Annonser

From → Allmänt

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: